
- KUCHNIA(2845)
- URZĄDZENIA DO KAWY i HERBATY(71)
- BRYTFANNY / GĘSIARKI(46)
- SUSZARKI i OCIEKACZE DO NACZYŃ(90)
- WYCISKARKI DO SOKU(5)
- AKCESORIA DO PIEROGÓW(21)
- AKCESORIA DO PIECZENIA(334)
- AKCESORIA KUCHENNE(510)
- CHLEBAKI(134)
- CZAJNIKI(246)
- GARNKI DO GOTOWANIA(642)
- MASZYNKI DO MIELENIA(24)
- MASZYNKA DO MAKARONU(17)
- NADZIEWARKI DO KIEŁBAS(3)
- NACZYNIA ŻELIWNE(121)
- NOŻE I AKCESORIA(196)
- ORGANIZACJA W KUCHNI(77)
- PATELNIE i WOKI(411)
- BAR(45)
- JADALNIA(255)
- ŁAZIENKA(8)
- OGRÓD I TURYSTYKA(209)
- DOM(51)
- AGD ELEKTRYCZNE(170)
- WYPRZEDAŻ(45)
- LINIA BLACK ROSE(31)
- LINIA BLACK ROYAL(15)
- LINIA COPPER(0)
- LINIA FOREST(30)
- LINIA GALA(0)
- LINIA GOURMET(4)
- LINIA GRANIT(0)
- LINIA GRANIT DIAMOND(32)
- LINIA KIKOZA(1)
- LINIA MASTERPRO(0)
- LINIA METALLIC(149)
- LINIA RED STONE(0)
- LINIA SAPPHIRE(0)
- LINIA STONE TOUCH(11)
Nowości
Promocje

Oferujemy produkty:


tanieagd@home.pl
+48 888588167 (11-17)



























































MASZYNKA ŻELIWNA DO MIELENIA MAKU BLAUMANN BL-3295
towar niedostępny

Opis
Ręczna żeliwna maszynka do mielenia/ucierania maku firmy BLAUMANN.
Dzięki niej można zmielić mak do masy makowej. Specjalnie skonstruowana do ucierania maku na sucho. W procesie przepychania maku ziarna maku ulegają sprasowaniu o chropowate ścianki korpusu. Mimo małych rozmiarów wydajniejsza niż tradycyjna maszynka do mięsa!
Przydatna w domu i gastronomii.
Mocowana do blatu stołu od dołu za pomocą śruby.
Solidna konstrukcja wykonana z żeliwa.
Łatwa w utrzymaniu czystości.
Wymiary: 24cm x 12cm, śr.5cm
Producent: BLAUMANN
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Produkty powiązane
MASZYNKA DO MIELENIA BAKALII 3 W 1 ZILNER ZL-3910

Ręczna maszynka do mielenia bakalii, warzyw oraz sera 3 w 1
MASZYNKA DO MIELENIA BAKALII 5 W 1 ZILNER ZL-3911

Ręczna maszynka do mielenia bakalii, warzyw oraz sera 5 w 1.
MASZYNKA ŻELIWNA DO MIELENIA MAKU ZILNER ZL-5210-A

Ręczna żeliwna maszynka do mielenia/ucierania maku. Dzięki niej można zmielić mak do masy makowej. Specjalnie skonstruowana do ucierania. W procesie przepychania maku ziarna maku ulegają sprasowaniu o chropowate ścianki korpusu.